skip to Main Content
Els Premis Zoom D’Igualada Busquen Els Millors Continguts De Televisió I Plataformes

Els premis Zoom d’Igualada busquen els millors continguts de televisió i plataformes

S’obre la convocatòria de la 22ª edició dels Premis Zoom d’Igualada que premiaran els millors continguts audiovisuals.

L’organització dels Premis Zoom fa una crida a productores i televisions internacionals per convidar-los a inscriure programes i ficció a la convocatòria per a la 22ª edició dels Premis Zoom d’Igualada, una celebració que honra l’excel·lència en els continguts audiovisuals a nivell nacional i internacional. La gala d’entrega de premis se celebrarà el dia 23 de novembre de 2024 a la ciutat d’Igualada.

Des de la seva creació, els Premis Zoom s’han consolidat com a referent en l’àmbit audiovisual, reconeixent la creativitat, la innovació i la qualitat en una varietat de formats que inclouen ficció, programes culturals, d’entreteniment, informatius i esportius.

Convocatòria oberta:

Data límit d’inscripció: 31 de juliol de 2024

Categories de participació:

  • Millor Ficció Tvmovies
  • Millor Ficció Miniseries
  • Millor Programa Cultural
  • Millor Programa d’Entreteniment
  • Millor Programa d’Esports
  • Millor Programa d’Informatius

Procés d’inscripció:

Els interessats a participar poden inscriure les seves obres a través del lloc web oficial dels Premis Zoom: www.premiszoom.org i a través de la plataforma Festhome.

Sobre els Premis Zoom:

Els Premis Zoom d’Igualada són una iniciativa de l’Ateneu Igualadí i compten amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i diverses entitats culturals i educatives.

Els premis Zoom van néixer l’any 2003 com a Festival de Ficció Televisiva i han evolucionat al llarg d’aquests 22 anys esdevenint un referent en el panorama audiovisual com una cita imprescindible per a la indústria i el públic en general. Al llarg de les seves 21 edicions anteriors, els premis han contribuït a fomentar la creació i difusió de continguts audiovisuals d’alta qualitat, consolidant-se com un esdeveniment imprescindible en el calendari cultural del país.

Més informació:

Per a més informació sobre la convocatòria i les bases de participació, visiteu www.premiszoom.org o envieu un correu electrònic a zoom@zoomigualada.org.

Back To Top
×Close search
Search