skip to Main Content

Jurat Zoom 2024

Eloi Vila

Periodista i guionista. Ha fet premsa, ràdio i televisió. Entre els programes en què ha treballat hi ha “Catalunya Avui” (TVE), “Alexandria” (TV3), “El Club” (TV3), “300” (TV3), “El viatge de Companys” (TV3), “El Convidat” (TV3), “This is Opera” (TVE), “Trinxeres” (TV3), “Al Cotxe!” (TV3) o “Quanta Guerra!” (TV3)

Danae Boronat

Danae Boronat, periodista i presentadora. És presentadora de televisió a RTVE Catalunya. Ha presentat programes de futbol a Movistar, BeINSports i Esport3 i també programes d’entreteniment com Zona Franca a TV3. És narradora de partits de futbol a Televisió de Catalunya. Al 2021 va publicar el llibre “No las llames chicas, llámalas futbolistas”. Va començar a la ràdio a Tarragona (RNE i Onda Cero).

Àngela Bosch

Executiva en vendes internacionals. Va treballar durant la dècada dels 90 per a productores audiovisuals com Iberoamericana Films, LolaFilms i SOGEPAQ Internacional. Directora de Continguts per a la companyia americana, CosmopolitanTV del grup Hearst Group. Acostumada a coordinar amb equips humans, treballar amb pressupostos i dedicada a la distribució internacional. Experiència amb les Administracions locals, regionals i nacionals durant anys. Cartera de clients (productores i distribuïdores) nacionals i internacionals. Organització i gestió per a Empreses i Consorcis públics i privats com Catalan Films i per al IEB (Govern de les Illes Balears). Membre del comitè executiu de la European Film Academy del 2015 al 2021), representant Espanya i Portugal. Tècnica experta en audiovisual per a l'Instituto de Comercio Exterior de España. Actualment, col·labora amb Institucions de Cinema, Clústers i Associacions de Productors, assessorant nous talents audiovisuals en desenvolupament de projectes i Cap del Departament de Ficció de Solworks Films.

Olga Fibla

Soc l’Olga Fibla nascuda a La Ràpita, Terres de l’Ebre. Laboralment, vinc d’un llarg recorregut per les arts escèniques, sent la regidoria d’espectacles en viu, la meva font primera. Al llarg dels anys com la vida, he anat canviant i adaptant-me a noves maneres de fer i funcionar, fins a arribar al món de la producció. Dins del món de la producció audiovisual combino TV, cine, documentals…. Això sí, el meu gran festival i on dedico bona part del temps és l’Eufònic Festivals d’Arts Sonores i Visuals de les Terres de l’Ebre i, també, el DA Festival de Cinema de Barcelona.

Elisa Bogalheiro

Elisa Bogalheiro (1978, Covilhã - Portugal) és productora, directora i gestora de projectes creatius amb una carrera internacional que s’estén a Portugal, Berlín, Panamà i Barcelona. Després de traslladar-se a Berlín el 2002 per finalitzar els seus estudis de Filologia Alemanya, va descobrir la seva passió per explicar històries, fet que la va portar a treballar com a periodista i productora per a mitjans audiovisuals llatinoamericans. Posteriorment, es va traslladar a Panamà, on va treballar durant dos anys en l'àmbit de l'entreteniment televisiu, abans de tornar a Portugal el 2012 per consolidar-se en la producció executiva i el desenvolupament de projectes audiovisuals. Es va estrenar com a directora el 2020 amb el documental Os grandes criadores, però ja havia produït diverses obres audiovisuals. Entre les seves produccions executives destaquen curtmetratges com Holypopcorn (2013), Jigging (2014), O Efeito Isaías (2015), Quiet (2022), i llargmetratges com O Canto do Galo (2017). A més, ha assumit el rol de cap de producció a Carga (2018) i El Rey Peret (2023), i va ser productora delegada a Waiting for Dalí (2021) en col·laboració amb Arlong Productions. La seva primera coproducció internacional com a productora executiva, À procura da Estrela, es va estrenar al Porto Post Doc Film Festival i al Festival Internacional de Cinema de Gijón. Actualment, està dirigint un documental sobre futbol femení i exerceix com a productora executiva en diverses coproduccions internacionals en desenvolupament, com Los Débiles, Kokoro, As Bruxas i Maria, a rainha louca, enfortint el seu compromís amb la creació…

Jaume Santacana

Director de televisió i productor executiu. Llicenciat en història de l’art, inicia l’any 1968 la carrera a Radio Televisió de Bèlgica realitzant programes infantils i d’entreteniment. Participa com a ajudant de direcció en pel·lícules dirigides per Imanol Uribe, Pedro Masó o Bigas Luna. Viu els inicis de TV3 i Canal 33 com a realitzador de més de 200 programes i, des del 1986, com a director de programació. Director d'IB3, televisió de les Illes Balears. És productor executiu de ficcions per a la televisió com per exemple La Lola, El trànsfuga o Fals culpable.

Rosa Vergés

Rosa Vergés és una destacada cineasta, guionista, docent i escriptora. Llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona i La Sorbonne, va treballar com a script i ajudant de direcció amb reconeguts directors de cinema entre 1978 i 1986. Ha escrit i dirigit diverses pel·lícules, entre les quals destaquen Boom Boom, Souvenir, Tic Tac i Iris, així com documentals premiats com El Pavelló de la República. A més, ha estat responsable de la direcció artística de diversos esdeveniments i ha impartit classes a diverses universitats i escoles de cinema. Rosa Vergés ha estat reconeguda amb nombrosos premis, incloent-hi els Premis Goya i el Premi Ciutat de Barcelona. Actualment, està treballant en projectes literaris, com una novel·la i una biografia, i continua contribuint al món del cinema amb la seva tasca creativa i docent.

Patrícia Romera

Patricia Romera és una representant d'artistes que s'ha consolidat en el sector audiovisual gràcies a la seva professionalitat amb la que treballa en la seva feina de mediació entre els actors i les productores amb les que treballen. Prioritza el factor humà, l'empatia i l'esperit proactiu perquè hi hagi una relació fluida i propera entre totes les parts en tot moment. La cartera d'actors i actrius està curosament escollida per oferir als directors de càsting i productores el millor talent possible. Els seus actors i actrius treballen tant en audiovisuals (en sèries diàries com en sèries de les principals plataformes), com en teatre (participant en obres programades en els teatres més importants d'Espanya). Actualment està estudiant el Màster de Producció Executiva a l'ECAM per donar un pas més enllà com a professional dins del món audiovisual i poder crear series i pel·lícules perquè es vegin a nivel nacional e internacional

Rosa Montes

Rosa Montes (Málaga - Barcelona). Va estudiar Disseny de Moda a Llotja i va començar com a ajudant de vestuari amb María Araujo, figurinista de cinema i teatre. Amb ella va col·laborar durant més de set anys abans de començar la seva carrera en solitari com a figurinista per a publicitat i cinema amb directors com Ventura Pons, Pablo Cosco i Angelo Orlando, entre d'altres. Va continuar la seva formació com a regidora d'espectacles al TTE, passant després al món audiovisual on ha produït documentals com “Rovira Beleta. Crònica pendent”, “Seràs home”, i altres projectes de televisió com “Som Revolució”, “Tabús” (produït per El Terrat per a TV3), o “Entre Ovejas” (RTVE). Com a productora, ha treballat en diversos curtmetratges, pel·lícules i sèries com “Societat Negra” de Segarra Films, “Charles Thoma”, “L'última nit del Karaoke” d'El Terrat, “El mismo día a la misma hora”, “Grayer”, “Esperando a Dalí” de Fishcorb, i “Bajo la piel de lobo” d'Orreaga Filmark. També ha col·laborat amb la productora The Panda Bear Show en videoclips com 'In memoriam' de Nach i Kany García, "Carita Triste" d'Ana Mena & Emilia o Manuel Turizo, entre d’altres. Actualment treballa com a directora de Producció per a la productora La Manchester.

Arnau Quiles

Muntador dels llargmetratges d'animació Chico & Rita (2010) i Dispararon al Pianista (2023) de Fernando Trueba i Javier Mariscal; els llargmetratges documentals Primera Mirada (2001) de Marta Andreu, A. Visualist (2011) de Jimmy Howe, Al Margen (2000) de Guillem López; els curtmetratges La Memòria (1998) de Marta Andreu, Al final del riu (1999) d'Agustí Gifré; les videoinstal·lacions Seoul Close-Up (2011-2012) de Jaume Plensa; les seqüències animades de Los Amantes Pasajeros (2013) de Pedro Almodóvar, Isi/Disi. Amor a lo Bestia (2004) de Chema de la Peña. Supervisor de muntatge i postproducció del llargmetratge col·lectiu Entre el dictador i jo (2005). Ha col·laborat en nombrosos projectes audiovisuals per a l´Estudi Mariscal i l'Estudi Playtime. Graduat superior en Cinema i Audiovisuals per l'ESCAC, Universitat de Barcelona, i Màster en Arts Digitals i Multimèdia per la Universitat Pompeu Fabra. És professor associat dels estudis de Comunicació Audiovisual, Periodisme i Publicitat de la Universitat Rovira i Virgili a Tarragona.

Adam Martín

Adam Martín Skilton és periodista especialitzat en salut, llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB, escriptor, màster en nutrició i salut (UOC) i màster en nutrició en l’activitat física i l’esport (UB). El seu pòdcast sobre trastorns mentals “Gent normal” ha guanyat un premi Ondas. Ha treballat a la ràdio, a la televisió i a la premsa escrita al diari ARA, TV3, Catalunya Ràdio, Com Ràdio, Rac 1, Ser Catalunya, Antena 3 o Telecinco dirigint, escrivint i presentant programes. D’uns anys ençà es dedica a fer divulgació de la relació entre alimentació i salut i ha treballat com a assessor en temes de comunicació i nutrició a Natursoy i al grup DiR. És autor d’una desena de llibres, entre els quals n’hi ha quatre de nutrició i alimentació: ‘Esportista i vegetarià’ (Cossetània) ‘Cuina Natural' i ‘Menjar per ser millors’ (Grijalbo/Rosa dels Vents) i ‘Cuina flexi’ (Lectio/Cossetània). El seu últim llibre es “La travessia infinita” (Ara llibres, 2024). És director de l'empresa World Healthy Productions S.L, dedicada a la difusió d'hàbits saludables als mitjans de comunicació. A Catalunya Ràdio ha estat subdirector del programa ‘Estat de Gràcia’ i ha presentat els programes ‘Estiu de Gràcia’, ‘La Tarda d’estiu”, ‘El suplement’ i ‘Sans i estalvis’. També és autor dels podcasts “Historial Clínic”, en col·laboració amb l’Hospital Clínic, i “Gent normal”, que ha guanyat un premi Ondas 2024.

David Canto Guilella

David Canto Guilella (Igualada, 1980) és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, postgraduat en Assessorament lingüístic i edició per la Universitat de Barcelona i cursa el màster de professorat de secundària. S'ha especialitzat en periodisme cultural, sobretot en cinema i audiovisuals. Entre d'altres festivals i esdeveniments, cobreix el Festival Zoom des de la primera edició. Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, RAC1 o Ràdio Barcelona, a mitjans locals com Bellvei Ràdio, Regió7 i La Veu de l'Anoia i col·labora des de fa vint anys a Ràdio Igualada. És el creador i editor de pantalla.cat.

Premis Zoom 2024

Els Premis Zoom 2024 es donaran a conèixer a la gala de cloenda del 22è Festival Zoom, que tindrà lloc el proper dissabte 23 de novembre a Igualada.

Premis de la Secció Oficial

Millor Format Ficció

Millor TV-Movie

Millor sèrie

Millor Format Entreteniment

Millor Format Cultural i Divulgatiu

Millor Format Informatiu

Millor Format d’Esports

Premis Zoom d’Honor

Premis Showcase de Pilots de Ficció

Premi del Públic-Popitas

Premi del Jurat-Dama

Premi Antaviana

Premi D.O. Catalunya al Millor Format de Televisió català

Premi CIMA-Festival Zoom al Millor Format de TV per la Igualtat de Gènere

Back To Top
×Close search
Search